Duo Animato

Concert
 Registratie gesloten
 
0
duo_animato
23 januari 2021 20:00

HELAAS MOETEN WIJ DIT CONCERT UITSTELLEN I.V.M. CORONA.

Dit muzikale duo is ontstaan in 2009; uit vriendschap, en uit hun liefde voor muziek

Zij gaven concerten in Nederland o.a. in Tilburg, Zundert, Roosendaal, Haarlem en Kaatsheuvel (benefietconcert voor Villa Pardoes). Op hun Programma’ s vindt men werken uit de Barok, Haydn, Mozart als ook moderner werk van Debussy, Ravel, Saint-Saens of Fauré, Salonmuziek, een gracieuse wals of Czardas staan ook op het repertoire.

Jean Marc Cacchia is fransman en woont te Ceyreste, een mooi Provençaals dorpje. In zijn dagelijks leven is hij werkzaam als consultant, hij reist veel en altijd gaat zijn “studie-fluit” met hem mee. Tijdens concerten bespeelt hij zijn prachtige Yamaha-fluit. Zijn passie voor muziek is begonnen aan de muziekschool te Apt. Hij heeft zijn diploma’ s behaald aan de conservatoria van La Ciotat, Manosque, en te Marseille (met een 1ste prijs !)

Angèle van Haaren is Nederlandse Zij heeft haar muzikale opleiding gevolgd aan het Conservatorium van Rotterdam, en daar de diploma’ s voor Zang en Piano behaald. Daarna heeft zij vele leerlingen begeleid aan de muziekschool te Roosendaal. Zij heeft een internationaal ensemble ”Bel-Canto” opgericht voor zangers, uit Nederland en België waarmee zij veel optredens heeft verzorgd.

Nu zet zij zich vol enthousiasme in voor DUO ANIMATO    

Programma volgt.

Let op i.v.m. corona dient u te reserveren, dit kan via bovenstaande link

 

                                       

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3