Olga Vocaal Ensemble

Concert
olga_2.jpg_klein
21 december 2021 20:15

Door de huidige corona maatregelen heeft de organisatie besloten dit kerstconcert uit te stellen naar 20 december 2022

Olga Vocal Ensemble presenteert:

Winter Light


 
Een langgekoesterde wens van de mannen van Olga Vocal Ensemble is dit jaar in vervulling gegaan, namelijk het opnemen van een Kerst-album. In december presenteren de heren dit album, genaamd 'Winter Light' in verschillende concertzalen in Nederland. Het programma bestaat uit bekende en minder bekende Kerst-/Winter-liederen, natuurlijk zoals altijd met een Olga-twist!

Olga Vocal Ensemble is een jonge a capella zanggroep die oude tradities op een frisse manier benadert. Ze combineert enthousiasme, humor en drama met oprechte vocale helderheid om jong en oud in vervoering te brengen. Het ensemble staat  bekend om haar unieke programma's, waarin ontroerende klassieke muziek samenkomt met populair repertoire - van middeleeuwse IJslandse drinkliederen tot nostalgische hits uit grootmoeders tijd.

Olga Vocal Ensemble is opgericht in 2012 aan het Utrechts Conservatorium. Met Nederlandse, IJslandse, Engelse en Russische zangers en muziek van over de hele wereld is ze een echt internationaal ensemble. Ze heeft al talloze succesvolle concertenreeksen gebracht, in binnen- en buitenland, waaronder een tournee door de Verenigde Staten in 2017. Het ensemble heeft inmiddels vier albums opgenomen, waaronder het nieuwe Kerstalbum 'Winter Light' in 2021.


Uitvoerenden:

Tenor: Jonathan Ploeg

Tenor: Matthew Lawrence Smith

Bariton: Arjan Lienaerts

Bas: P├ętur Oddbergur Heimisson

Bas: Philip Barkhudarov


Tickets via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/winterlighttilburg

Aanvang: 20:15

Duur: 90 minuten

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3