Back to Live

Concert
floris.jpg_klein
12 juli 2020 12:00

Met trots presenteren wij het initiatief Back to Live!

 

Door de positieve ontwikkelingen omtrent Corona heeft de organisatie besloten de 2 concerten samen te voegen.

Dat betekent dat het concert van 12.00 uur vervalt en wij u graag verwelkomen om 15.00 uur.

Na stille maanden en spannende tijden verheugen wij ons op de heropening van het muzikale seizoen met spectaculaire klassieke muziek in een nieuw jasje.

Met gepaste maatregelen, professioneel toezicht en bovenal uitstekende muziek zullen op 11 en 12 juli as. concerten worden verzorgd in een verassende instrumentale combinatie.

De veelgeprezen Nederlandse trompettist Floris Onstwedder en zijn getalenteerde collega’s Ketevan Roinishvili (cello) en Sabien Canton (harp) hebben een programma samengesteld om naar uit te kijken. Eerdere concerten van Floris&Friends werden door publiek en critici benoemd als “Verbluffend”, “Inventief” en “van het allerhoogste niveau”.

U bent van harte uitgenodigd bij een van de concerten in de Gasthuiskapel te Zaltbommel of in het sfeervolle Cenakel te Tilburg.

Let op: vanwege de veiligheidsmaatregelen omtrent Corona is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus reserveer snel!

Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor We Are Public, echter ook hier i.v.m. de Corona maatregelen ALLEEN op reservering via info@cenakel ( niet via onderstaande link )

 

 Toegang 20 euro

Tickets zijn te reserveren op

https://www.florisonstwedder.com/concerten

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3