Betoverende Pianisten

Concert
 Registratie gesloten
 
23
Datum: 17 februari 2019 16:00

Kotaru Fukuma

A fabulous artist…..and a prince among peers "

The Independant

Kotaro Fukuma (1982) werd geboren in Tokyo en begon met piano spelen op vijfjarige leeftijd. Hij studeerde aan het Conservatoire National Supérieure de Musique van Parijs, daarna aan de Universität der Künste te Berlijn en aan de International Piano Academy Lake Como in Italië.

Fukuma ontving vele hoge onderscheidingen op internationale concoursen. Zo won hij in 2003, op twintigjarige leeftijd de eerste prijs én de Chopin Prijs van de 15e Cleveland International Piano Competition. Sindsdien ontwikkelde zijn carrière zich en concerteerde hij op vijf continenten (Noord en Zuid Amerika, Europa , Afrika en Azië). Hij gaf recitals in de Carnegie Hall en het Lincoln Center te New York, Wigmore Hall Londen, Gewandhaus Leipzig en vele andere belangrijke zalen.

Kotaru Fukuma speeltin Tilburg  werken van Schubert, Beethoven, Tchaikovsky, Satie en Ravel.

Entree 20 euro

 

Betaling bij aanvang concert contant of met  pin.

Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren via de website www.cenakel.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde (oostzijde) van de Kempenbaan op het transferium (carpoolplaats) achter het Bastion Hotel.

 

 

Alle datums


  • 17 februari 2019 16:00

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3