S.M.E.T. Nieuwjaarsconcert

Concert
 Registratie gesloten
 
93
Datum: 13 januari 2019 12:30

 

 

Nieuwjaarsconcert ( met pauze )

 

Toegang 12.50 euro

 

 

Wij zijn er bijzonder trots op dat Carel Kraayenhof samen met Juan Pablo Dobal wederom het nieuwjaarsconcert wil verzorgen. Drie jaar geleden hebben zij dat ook gedaan en dat was een feest! Het afgelopen jaar ontving Carel de Edison Oeuvreprijs World voor zijn jarenlange bijdrage aan de wereldmuziek en de tango in het bijzonder. Ook dit jaar verwachten wij weer een concert met gepassioneerde klassieke tango's, milonga's en eigen composities. 

¡30! Passionate Tango Years

Het nieuwste album van Kraayenhof. Een mijlpaal  voor hem als componist. Sinds zijn eerst tango ‘Clavel rojo’ (1989) heeft hij altijd een sterke drang gevoeld om nieuwe muziek te creëren, geïnspireerd door zijn ontmoetingen met grote musici als Ennio Morricone, Sting, Yo-Yo Ma, Janine Jansen, Joshua Bell en het Sexteto Major. Nu is zijn nieuwe kindje geboren! Deze cd bevat negen nooit eerder opgenomen composities van Kraayenhof. “Ik hoop dat deze muziek uw hart zal raken en kan bijdragen aan een shared humanity*.”

* “Recognizing our shared humanity and our biological nature as beings whose happiness is dependent on others, we learn to open our hearts, and in so doing we gain a sense of purpose and a sense of connection with those around us.”
Dalai Lama

 

 

 

Betaling bij aanvang concert contant of met  pin.

Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren via de website www.cenakel.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde (oostzijde) van de Kempenbaan op het transferium (carpoolplaats) achter het Bastion Hotel.

 

 

 

 

 

Alle datums


  • 13 januari 2019 12:30

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3