Jubileumconcert Gemengd koor Scampolo

Concert
 Registratie gesloten
 
2
Datum: 28 oktober 2018 14:00

 

Jubileumconcert Gemengd koor Scampolo

Na een warme, we kunnen wel zeggen zeer warme zomer,  geeft Gemengd koor Scampolo in oktober aanstaande weer een concert. Dit keer niet zomaar één. Scampolo viert namelijk dit jaar haar 40-jarig bestaan.  Reden om extra aandacht te besteden aan het repertoire, waarin wij u dit keer meenemen op een reis door de tijd.

In twee delen brengt Gemengd koor Scampolo u liederen ten gehore, die in de loop van de afgelopen 40 jaar op ons repertoire hebben gestaan. Daarmee is een zeer gevarieerd programma gegarandeerd. Gemengd koor Scampolo wordt begeleid door dirigent Peter Ligthart en onze pianiste Munira Yakunina.

Erg blij zijn wij bovendien met het gastoptreden van onze voormalige pianist Wil van Leijsen, bariton, die samen met Nancy Verschuuren, sopraan,  een programma met klassieke liederen brengt. Zij worden aan de piano begeleid door Joep Meijer.

Voor de liefhebbers van goede zang en mooie muziek en allen die Gemengd koor Scampolo een warm hart toedragen, is dit een unieke mogelijkheid om weer te genieten van bekende liederen van de afgelopen 40 jaar. U gaat zeker genieten van deze bijzondere middag. Dat wil je toch niet missen!

Het concert vindt plaats op 28 oktober 2018. De aanvang van het concert is 14.00 uur. Locatie: het Cenakel , Cenakel 1 te Tilburg. Entreekaarten kosten € 10.00 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. 

Voorverkoop Scampolo: 0134556171 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het transferium achter het Bastion Hotel.

 

 

 

www.scampolo.nl

 

 

Alle datums


  • 28 oktober 2018 14:00

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3