Concerttour Akoesticum Talent Programme

Concert
 Registratie gesloten
 
5
Datum: 2 maart 2018 20:00

Concerttour Akoesticum Talent Programme

Tijdens het Akoesticum Talent Programme worden veelbelovende conservatorium-musici uit heel Europa een week lang ondergedompeld in kamermuziek op het hoogste niveau. De musici maken bij aankomst in Nederland kennis met elkaar, en werken als nieuwe “ad-hoc” ensembles in een week tijd toe naar een concerttour onder bezielende leiding van gevestigde musici en docenten. Deze snelkookpan van kamermuziek zorgt voor een speciale sfeer waarin de musici en docenten 24/7 samenwerken aan een unieke samenspel-ervaring, met de nadruk op het experiment.

Als publiek kun je hun inspirerende reis volgen. Vanaf de eerste experimenten tijdens de live-uitgezonden masterclasses en openbare try-outs, tot deze concerttour en het uiteindelijke slotconcert in TivoliVredenburg.

Programma

Tijdens dit concert zullen twee van de zes kersverse ensembles enkele parels uit het kamermuziekrepertoire uitvoeren: denk aan pianotrio’s, -kwartetten en -kwintetten van Schumann, Brahms, Beethoven en Sjostakovitsj. De internationale musici komen van o.a. de Royal College of Music (Londen), Guildhall School of Music (Londen), Die Hochschule für Musik (Berlijn), Die Universität für Musik (Graz) en de Nederlandse conservatoria. 

Toegang gratis

Voor meer informatie zie https://www.akoesticumtalentprogramme.nl

 

 

Alle datums


  • 2 maart 2018 20:00

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3