VOORJAARSCONCERT

Concert
 Registratie gesloten
 
0
Scampolo-2017
18 maart 2018 14:00

In de sfeervolle kapel van het Cenakel in Tilburg willen wij u weer verrassen met een mooi concert. Wij verzorgen deze muzikale middag samen met TMK La Renaissance.

Zoals trouwe bezoekers van Gemengd koor Scampolo gewend zijn, brengen wij een aantal heel mooie, lichtklassieke en eigentijdse muziekstukken, evenals musicalliederen. In de afgelopen maanden zijn weer enkele mooie liederen aan het repertoire toegevoegd. Het koor wordt begeleid door onze dirigent Peter Ligthart en onze pianiste Munira Yakunina.

Het Tilburgs Mannenkoor La Renaissance staat onder leiding van Carl van Kuyck en wordt op de piano begeleid door Toon Bierman. Het repertoire bestaat uit opera, koormuziek, operette- en musicalwerken, kerkmuziek en religieus getinte liederen.

U gaat ongetwijfeld genieten van deze bijzondere middag, die u beslist niet mag missen!

De aanvang van het concert is 14:00.

Entreekaarten kosten € 7,50 p.p.

Voorverkoop: Scampolo: 0134556171 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

La Renaissance: 0134560148 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over beide koren tippen wij de websites www.scampolo.nl en wp.mannenkoor-la-renaissance.nl

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3