Het Gelders Orkest

Concert
 Registratie gesloten
 
32
Datum: 3 maart 2018 20:00

Matthias Höfs’ Mozart con tromba

De strijkers van Het Gelders Orkest en de Duitse trompettist Matthias Höfs presenterenMozart con tromba.Een verrassend concert met unieke bewerkingen voor trompet en strijkers, waarbij de composities van Mozart centraal staan.

Matthias Höfs kiest zijn instrument als hij zes jaar oud is. Omdat ‘het zo mooi glimt’. De trompettist en wereldster heeft er nog geen dag spijt van gehad. Integendeel! Als lid van het roemruchte German Brass Ensemble viert hij triomfen over de gehele wereld. Daarnaast heeft Höfs zich ontwikkeld tot een internationaal gewaardeerd arrangeur. Hij heeft talloze bewerkingen op zijn naam staan waarbij hij de grenzen van het koper op alle mogelijke manieren verkent en verlegt. In het programma Mozart con tromba verrast hijmet uiteenlopende bewerkingen voor trompet en strijkers. Een opwindend concert met strijkkwartetten en orkestwerken in unieke verschijningsvormen en Höfs in de hoofdrol!

Programma

- Mozart Arrangementen

- Baston Concerto Nr. 2

- Mozart Die Entführung aus dem Serail - bewerking Matthias Höfs Mozart Piano Quintet - Deel 2 en deel 3 Mozart Strijkkwartet - Deel 4: Presto - bewerking Matthias Höfs Mozart Trio "Kegestatt" - bewerking Matthias Höfs Ravel Sonata voor viool en cello - deel 1 en 2 Ravel - Sonata voor viool en cello - deel 3 en deel 4

 

 

Toegang 20 euro

Studenten 5 euro

Zaal open 19.30 uur

 

Voor alle concerten geldt contante betaling aan de zaal (pinnen is helaas niet mogelijk).

Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde (oostzijde) van de Kempenbaan op het transferium (carpoolplaats) achter het Bastion Hotel.

 

 

Alle datums


  • 3 maart 2018 20:00

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3