High Tea concert

Concert
 Registratie gesloten
 
8
Datum: 17 september 2017 15:00

Emma Roijackers, viool   Camiel Boomsma, piano   Mick Sterling, cello

 

Programma:

Dvorak: Pianotrio No.4 Op. 90 ‘Dumky’

Wagner/Förster: Isoldes Liebestod uit Tristan und Isolde

Gabriel Fauré: pianotrio Op.120

Wagner/Förster: Waldweben uit Siegfried

 

De kapel is open vanaf 14:15 uur

Na het concert wordt een uitgebreid 'High Tea buffet' aangeboden met een drankje.

Aanmeldingen /reserveringen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De directe kosten voor het concert, entree, dranken en het High Tea buffet bedragen € 25,- per persoon. Daarboven vragen wij een extra bijdrage ten behoeve van de hulpverleningsprojecten van het TBK Projectenfonds.

Wij vragen uw steun voor onze projecten in Georgië, namelijk het verstrekken van een medicijn (Kreon) voor een tiental kinderen die lijden aan taaislijmziekte (cystic fibrosis); het ondersteunen van een mobiel medisch team dat in de afgelegen gebieden van Georgië zieken bezoekt, onderzoekt en gratis medicijnen verstrekt.

Het derde project is een studiebeurzenproject voor getalenteerde jongeren uit arme gezinnen in Georgië. Voor deze projecten werken wij samen met de Stichting SOCO in Georgië (www.soco.ge).  Hierdoor kan de garantie gegeven worden dat het geld op de juiste plaats terecht komt en volledig besteed wordt ten behoeve van de projecten.

Belangstellenden om het concert bij te wonen kunnen een e mail sturen aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna u een persoonlijke uitnodiging toegezonden krijgt.

Toegang tot het concert en de high tea is uitsluitend mogelijk op uitnodiging.

Kaarten zijn aan de zaal niet verkrijgbaar. Dit mede in verband met de beschikbare capaciteit van de kapel en de catering.

De stichting TBK Projectenfonds is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). ANBI nummer 807932693. Giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Het is niet mogelijk op het terrein van het Cenakel te parkeren. Dit kan aan de overkant op het transferium achter het Bastion Hotel. 

 

 

Alle datums


  • 17 september 2017 15:00

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3